Slijpservice

Image

Als het scherper moet..

...dan is daar onze slijpservice!

Voor heel veel gereedschappen kunt u als bedrijf of particulier terecht, zoals voor het slijpen van bijvoorbeeld cirkelzagen, beitels of keukenmessen.

Onze slijpservice wordt mogelijk gemaakt dankzij een aantal CNC gestuurde slijpmachines, moderne semi-automaten maar ook een paar ‘oldies’ die het slijpwerk nog perfect uitvoeren. Robuuste degelijkheid voor het slijpen van lintzagen en handzagen. Moderne kleine machines zijn er in onze slijperij voor het slijpen van boren en kernboren, diverse soorten frezen, kettingzagen, cirkelmessen en scharen.


Image

WAT kost dat?

Omdat er zoveel verschillende gereedschappen zijn hebben wij algemene prijzen online gezet. Staat uw gereedschap hier niet tussen? Neem contact met ons op voor een prijsopgave. 

Klik op een categorie om de prijzen te zien:


Hoe werkt onze slijpservice?


Image

Voor particulieren

In onze slijpservice geeft u uw gereedschap af in onze slijperij of u stuurt uw gereedschap naar ons op. Voor het opsturen van uw gereedschappen vragen wij u onderaan deze pagina te klikken op de rode button "Naar het formulier", deze in te vullen en te printen en bij uw gereedschap in uw postpakket te voegen. Wij streven ernaar uw gereedschap binnen 48 uur weer gebruiksklaar te hebben en indien van toepassing terug te sturen. Voor de prijzen verwijzen wij u naar het kopje hierboven "Wat kost het". Zodra uw gereedschap dankzij onze slijpservice weer scherp is, sturen wij u de factuur met het totaalbedrag. Na bijschrijving van het factuurbedrag zorgen wij dat uw pakket weer retour gezonden wordt. 

De kosten voor de retourzending bedragen €4,99 per pakket (€ 2,99 voor brievenbuspakket). Boven een factuurbedrag ad €75,- exclusief B.T.W. is de retourzending gratis.

Indien u nog vragen heeft, maakt u dan gebruik van onderstaande groene button "Kan ik je helpen?" ... en bellen mag natuurlijk ook!


Image

Voor bedrijven

Voor de eerste opdracht hanteren we voor onze slijpservice dezelfde werkwijze als voor de particulier. Bij herhaalde opdrachten overleggen we met u over facturatie- en betalingsmogelijkheden.

Bij hierna genoemde gereedschappen treft u een deel van de slijpprijzen exclusief btw aan. De hele prijslijst op onze website is niet te doen. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op!


Image

Aanvraag doen

Een aanvraag doet u gemakkelijk en snel via onze website. Vul het formulier in, druk deze af en doe de te slijpen producten in een pakket of breng deze langs. Heeft u een vraag? Stel deze via de groene WhatsApp-knop "Kan ik je helpen?" of bel ons op.

Voor onze vakantiesluiting kunnen wij uw pakket t/m vrijdag 19 juli 2024 ontvangen. Dit in verband met verwerkingstijd en retourzending!

 

Naar het formulier